Zaalverhuur

Wil je de salons van De Koffiefabriek huren als zaal? Ook dat kan bij ons! Onder de kroonluchters vinden velerlei activiteiten een geschikt plekje.

Contacteer astrid@dekoffiefabriek.be voor meer info en maak een afspraak. We vragen een democratische financiële bijdrage om dit mogelijk te maken.

Waarvoor

De ruimtes van De Koffiefabriek zijn uiterst geschikt voor dans, yoga, bewegingslessen, … zeker met de kastanjehouten vloer.

Daarnaast kunnen ook concerten, of bijvoorbeeld repetities hier een plek vinden: er is een piano aanwezig en een active speaker system met mengtafel, geschikt om livemuziek te versterken.

Wanneer

De salons van De Koffiefabriek kun je huren overdag of ’s avonds, voor een paar uur, een dagdeel, een avond, voor een reeks of een eenmalige activiteit, in de week of op zondag, voor zover het buiten de activiteiten van Tango Alegre | De Koffiefabriek zelf valt en binnen de grenzen van wat de omgeving verdraagt.

Klik op Agenda om te zien wanneer de regelmatige activiteiten nu doorgaan.

De ruimte

De grootste salon heeft een oppervlakte van ongeveer 60 m2 (rechthoekig, 5 m bij 12 m).
In het verlengde van dit groot salon bevindt zich een wintertuin, opnieuw ingericht met lange tafel en zitplaatsen.

In het bijsalon aan de straatzijde, die ongeveer 30 m2 groot is, vind je een bargelegenheid, of extra ruimte, met koelkast, toog en zitjes.

Aanliggend zijn er op dezelfde verdieping nog een vestiaire, en een WC.

Mogelijkheden

De salons van De Koffiefabriek zijn te huren als enkel de zaal, met bar, en/of met catering.

De inrichting,  het meubilair en de installatie zijn steeds aanwezig.