Tango Alegre | De Koffiefabriek op vakantie

16 t/m 23/JUL Zang & Tangovakantie
23 t/m 30/JUL Tango & Tangovakantie

Waar gaan we naartoe?

Het Château de Chalivoy-la-Noix is een klein kasteel gelegen aan de rand van een  3ha park, met 11 kamers, vaak met badkamer ensuite, en een grand salon. De faciliteiten laten toe om een grote groep te ontvangen, en dus is er genoeg ruimte. Grote, goed te verluchten kamers (of een eigen tent) om in te verblijven, op het terrein bouwen wij voor u een buitenvloer.

Het is er heerlijk vertoeven, genieten van  zon, schaduw, frisse lucht, de omringende stilte van het Franse binnenland, tango, samenzijn, in het aanzicht van majestueuze bomen en onder adembenemende nachtelijke sterrenhemels.

De streek: Centre, Val de Loire, net boven de Bourgogne. Chalivois is vlakbij een dorpje gelegen, Ourouer-les-Bourdelins genaamd, te vinden tussen Bourges, Nevers en Moulins. Vanuit Antwerpen zo’n 6 uur rijden met de auto.

De opties: Zang & Tangovakantie
16 t/m 23 juli 2022

Wat gaan we doen?

In een samenwerking met Anne-Laure Dollié (zang), begeleid door en onder muzikale leiding van Robin El-Hage (piano) zullen over dit mooie terrein en in dit sfeervolle kasteel in Frankrijk uw stemmen en instrumenten weerklinken 🙂
Astrid Maria Cerpentier & danspartner verzorgen de tangolessen voor wie niet zo ter stem is (maar wel ter been!). ’s Avonds ontmoeten we elkaar weer, in openlucht (onder de hoge bomen), op een sfeervol verlicht dansvloertje, waarvan we van optredens en tango in de avonden gaan genieten.

2 x per dag kunt u workshops volgen:

 • zang onder leiding van Anne-Laure Dollié
 • muziek onder begeleiding van Robin El-Hage
 • tango-workshops door met Astrid Maria Cerpentier & partner 
 • eventueel kun je een privéles boeken of een Women Only les

In deze vakantie kun je kiezen voor zangles, voor muziek, voor tangoles OF voor een combinatie van lessen. Daarnaast zijn er de dansavonden, verzorgd door tango-DJ Wouter ‘Mi Cielo’, muzikale intermezzo’s ook voor dans, en Marina met haar kookploeg gaat mee om lekkere maaltijden voor ons te bereiden. 

Wie dus zin heeft in een actieve vakantie met zang/muziek en/of tango, vindt hier ongetwijfeld zijn gading. Wij zorgen voor structuur en (in)richting, en hebben een bijzonder aanbod voor ieder!

Over de lesgevers

Anne-Laure Dollié (zang): youtu.be/iuT-V1-U2lQ

Robin El-Hage (piano): www.robinelhage.com

Astrid Maria Cerpentier & partner: www.tangoalegre.be

chateau-park_800x300

Vakantie + Tango | Tango + Vakantie
23 t/m 30 juli 2022

Wat gaan we doen?

In de week van 23 t/m 30 juli nemen we onze intrek in het kasteelgoed Chalivoy-la-Noix, alwaar we in openlucht (onder de hoge bomen) een sfeervol verlicht dansvloertje onveilig zullen maken met vele tangopassen en nog meer passie. U bent welkom om ons daar te vervoegen 🙂

2 x per dag gaan daar tango-workshops door met Astrid Maria Cerpentier & partnerY. Daarnaast zijn er de dansavonden, verzorgd door tango-DJ Wouter ‘Mi Cielo’, en Marina & Eline gaan opnieuw mee om lekkere maaltijden voor ons te koken. 

Wie dus zin heeft in een actieve vakantie+tango of in tango+vakantie, vindt hier ongetwijfeld zijn gading. Wij zorgen voor structuur en (in)richting, zetten de toon en de sfeer, en hebben een bijzonder aanbod aan lessen voor ieder!

De opties:
 • Verblijf in kamer of in eigen tent
 • Maaltijden samen (in groep)
 • Tango-avonden met DJ Mi Cielo
 • Twee workshops per dag:
  tango + tango of zang/muziek + tango
 • Women’s Technique les mogelijk
 • Privéles mogelijk
Adres van bestemming:

15 Chalivois-la-Noix
Château de Chalivoy-la-Noix
18350 Ourouer-les-Bourdelins
France

Extra:
Beddengoed en handdoeken kun je bijhuren voor de week, aan €15.
WiFi aanwezig.
In het park is er veel plaats om tenten te plaatsen.

Hoe te reizen

Met de auto: in totaal vanuit Antwerpen zo’n 6 uur rijden.
We helpen met een carpool indien gewenst.
Met de trein: reis met de trein naar Bourges of Nevers. We komen je daar oppikken als je vooraf een afspraak met ons maakt.

De bijdragen:
 • Verblijf  (met maaltijden): € 400 pp.
 • Tango-avonden: € 50 pp.
 • Workshops pakket: € 200 pp.
 • Privéles aan € 50 p/u
 • Korting voor kamperen: € 50 pp.

Stel je vakantie zelf samen!
Wij hebben plaats voor 8 lesparen per groep, met een max. aan 32 deelnemers totaal.

Voor wie:

De tangolessen richten zich op dansers die graag een actieve tangovakantie willen beleven. Van ervaringsniveau Small to Medium tot Very Advanced.
Bedoeld voor paren: meld je bij voorkeur aan met een danspartner. Als je die niet meteen hebt, kun je ook mailen: wij kijken dan mee of we je kunnen matchen.

De zang- en/of muziek lessen/sessies richten zich op liefhebbers vanaf ervaringsniveau Small to Medium.
Neem via mail contact op
 mocht je hier vragen over hebben.

TIP: ook niet-dansende deelnemers zijn welkom!

Reserveren:

Is uiteraard noodzakelijk. Stuur daarom een mailtje naar vakanties@tangoalegre.be. Wij sturen je een aanmeldingsformulier toe.

Annuleren omwille van corona-maatregelen is mogelijk.