Tango + Vakantie | Vakantie + Tango

chateau-park_800x300

Een actieve vakantie met tango -- in Frankrijk
23 t/m 30 juli 2022

Waar gaan we naartoe?

Het Château de Chalivoy-la-Noix is een klein kasteel gelegen aan de rand van een  3ha park, met 11 kamers, vaak met badkamer ensuite, en een grand salon. De faciliteiten laten toe om een grote groep te ontvangen, en dus is er genoeg ruimte. Grote, goed te verluchten kamers (of een eigen tent) om in te verblijven, op het terrein bouwen wij voor u een buitenvloer.

Het is er heerlijk vertoeven, genieten van  zon, schaduw, frisse lucht, de omringende stilte van het Franse binnenland, tango, samenzijn, in het aanzicht van majestueuze bomen en onder adembenemende nachtelijke sterrenhemels.

De streek: Centre, Val de Loire, net boven de Bourgogne. Chalivois is vlakbij een dorpje gelegen, Ourouer-les-Bourdelins genaamd, te vinden tussen Bourges, Nevers en Moulins. Vanuit Antwerpen zo’n 6 uur rijden met de auto.

Wat gaan we doen?

In de week van 23 t/m 30 juli nemen we onze intrek in het kasteelgoed Chalivoy-la-Noix, alwaar we in openlucht (onder de hoge bomen) een sfeervol verlicht dansvloertje zullen neerleggen. U bent welkom om ons daar te vervoegen 🙂

2 x per dag gaan daar tango-workshops door met Astrid Maria Cerpentier & partner. Mogelijks hebben anderen zin om  nog een andere workshop aan te bieden. Eventueel kun je een privéles boeken of een Women Only. Daarnaast zijn er de dansavonden, verzorgd door tango-DJ Wouter ‘Mi Cielo’, en Marina & Eline gaan opnieuw mee om lekkere diners voor ons te koken. 

Wie dus zin heeft in een actieve vakantie+tango of in tango+vakantie, vindt hier ongetwijfeld zijn gading. Wij zorgen voor structuur en (in)richting, doen waar wij goed in zijn, geven ruimte zodat je daar je eigen invulling aan kan geven, en hebben een bijzonder aanbod voor ieder!

De opties:
  • Verblijf in kamer of in eigen tent
  • Maaltijden samen (in groep)
  • Tango-avonden met DJ Mi Cielo
  • Twee tangoworkshops per dag
  • Women’s Technique les
  • Privéles mogelijk
Adres van bestemming:

15 Chalivois-la-Noix
Château de Chalivoy-la-Noix
18350 Ourouer-les-Bourdelins
France

Extra:
Beddengoed en handdoeken kun je bijhuren voor de week, aan €15.
WiFi aanwezig.
In het park is er veel plaats om tenten te plaatsen.

Reserveren:

Is uiteraard noodzakelijk. Stuur daarom een mailtje naar vakanties@tangoalegre.be. Wij sturen je een aanmeldingsformulier toe.

Annuleren omwille van corona-maatregelen is mogelijk.

De bijdragen:
  • Verblijf  (met maaltijden): € 400 pp.
  • Tango-avonden: € 50 pp.
  • Tangoworkshops pakket: € 200 pp.
  • Privéles aan € 50 p/u

Stel je vakantie zelf samen!
Wij hebben plaats voor 8 lesparen per groep, met een max. aan 32 deelnemers totaal.
Korting voor kamperen: € 50 pp.

Voor wie:

De tangolessen richten zich op dansers die graag een actieve tangovakantie willen beleven. Van ervaringsniveau Small to Medium tot Very Advanced.

Bedoeld voor paren: meld je bij voorkeur aan met een danspartner. Als je die niet meteen hebt, kun je ook mailen: wij kijken dan mee of we je kunnen matchen.

Andere, ook niet-dansende deelnemers zijn welkom!

Hoe te reizen

Met de auto: in totaal vanuit Antwerpen zo’n 6 uur rijden.
We helpen met een carpool indien gewenst.
Met de trein: reis met de trein naar Bourges of Nevers. We komen je daar oppikken als je vooraf een afspraak met ons maakt.