DE KOFFIEFABRIEK

TANGO NIGHTS

De Koffiefabriek staat voor veel dans, mooie tangomuziek, een goede vloer en een gezellige bar. We willen heel bewust een specifieke ambiance creëren: warm, open, op dans, muziek en experiment gericht. Intens en expressief. Open voor iedereen – welk ervaringsniveau u ook heeft – die typische ‘blend’ in al zijn diversiteit aan dansers, muziek en DJ’s. Omdat we van tango houden in al zijn vormen en stijlen, en van alle muziek die dit kan dienen.

DE KOFFIEFABRIEK LIVING ROOM CONCERT & PRACTICA
FRI 17/JUL

Het heeft diezelfde specifieke focus en connectie, improvisatie op basis van standards, een creatie in-en-van het moment. Een duo dat in dialoog gaat, ieder met het eigen instrument, met de eigen rol, de eigen accenten en kunnen.

Had ik het over de dans of over de muziek?
Want ook Gerardo Agnese (bandoneon) en Camilo Cordoba (gitaar) maken en brengen op die manier hun gevoelige, vaak krachtige, bijzonder mooie, ritmisch en harmonieuze tangomuziek, live voor u. Doorgaans voor tangodansers gebracht, maar ook een meer concertant stuk hun niet vreemd.

Een uitzonderlijke kans om hiervan te genieten in Living Room setting, de uwe of de mijne (al is de mijne waarschijnlijk groter en meer geventileerd). Met tussen de sets door toegang tot het terras en de bar. De andere tangomuziek wordt verzorgd door DJ Mi Cielo, stilaan een vaste waarde in de huidige Koffiefabriek, een mooie match van traditioneel en neonon.

Deuren zijn open vanaf 20:30. Eerste live set om 21:30. Het aantal tickets is beperkt. Uw bijdrage 10 euro (mine or your living room). Graag aanmelden per bubbel, en misschien best ook een mondmasker meenemen.

Reserveer je plek via: https://forms.gle/Q26EzeLS8ZoMHbVE8
of ontvang deze muzikale vibes thuis via een exclusieve Zoom-link: mail naar reserveertickets@dekoffiefabriek.be

Heel graag tot dan!

LIVE STREAMING TANGO NIGHTS

Every Friday After Work

FROM LIVING ROOM TO LIVING ROOM

Onverwachts was het succes van onze eerste live streaming editie van Friday’s Tango After Work. U rolde de matten op, zette de meubels aan de kant, en danste uw mooist mogelijke tango’s. Uw berichten en reacties waren een geweldige inspiratiebron voor onze huis-DJ Mi Cielo, want wat een heerlijke set heeft hij voor u kunnen mixen!

Daarom besloten wij dit project verder te zetten – al komen er wat technische uitdagingen op ons af!

Voor de komende periode kan u elke vrijdag intunen op de Live Stream via Twitch.tv/dekoffiefabriek of de Facebook-groep.
Een kans, om mee(r) te genieten van meer mooie tango, en voor ons een kans om u een hart onder de riem te steken.

Elke vrijdag vanaf 21:00 tot 23:55. Voor meer dans en meer moois.
From Living Room to Living Room. Like, join & react live. 

Live streaming good (tango) vibes from De Koffiefabriek
Every Friday After Work
From 21:00 till 23:55
With DJ Mi Cielo

BasisWeb De KF

De beste koffie bestaat niet. Er is wel goede koffie natuurlijk, en ook koffie die je – doorgaans – het lekkerste vindt. Maar soms heb je eens zin in een andere. Wat sterker. Een espressootje. Of met een smaakje. Caramel bijvoorbeeld. Of een Latte.

Dit is ook de filosofie die wij in De Koffiefabriek hanteren, voor elk wat wils, in alle openheid. Omdat u misschien niet elke keer diezelfde koffie wil. En niet iedereen diezelfde koffie het lekkerste vindt.

(Zie ook Malcolm Gladwell – TED Talks, on: Choice, happiness and spaghetti sauce: over hoe ‘embracing the diversity of human beings will find a sure way to true happiness!)