DE KOFFIEFABRIEK

TANGO PRACTICA

De Koffiefabriek staat voor veel dans, mooie tangomuziek, een goede vloer en een fijne sfeer. We willen heel bewust een specifieke ambiance creëren: warm, open, op dans, muziek en experiment gericht. Intens en expressief. Open voor iedereen – welk ervaringsniveau u ook heeft – die typische ‘blend’ in al zijn diversiteit aan dansers, muziek en DJ’s. Omdat we van tango houden in al zijn vormen en stijlen, en van alle muziek die dit kan dienen.

FRIDAY'S TANGO AFTER WORK PRACTICA

Zolang de kleurcode voor dansactiviteiten het toelaat, en binnen de restricties met respect voor de (steeds veranderende) maatregelen, geven we met een 2-wekelijks practica u de gelegenheid om hier uw tango te oefenen. De data vindt u in onze Agenda.

We maken er een échte AfterWork van, met een eerste groep vanaf 18:30.
Breng dus uw boterhammekes mee, wij zetten de koffie klaar!
DJ Mi Cielo verzorgt de inspirerende tango /non-tango muziek en Astrid Maria begeleidt het geheel.

YES: please, register! aanmelden@dekoffiefabriek.be – we have limited places
ALSO: bring a mouth mask
AND: we like to see how you respect each other’s space and choices 🙂
SO, let’s enjoy this dance again!

Between 18:30 and 23:55
Entrance: € 6
DJ Mi Cielo
 
Kolomhoofd Stromen
YOUR LIVING ROOM OR MINE?

LIVE STREAMING

Onverwachts was het succes van onze eerste live streaming editie van Friday’s Tango After Work. U rolde de matten op, zette de meubels aan de kant, en danste uw mooist mogelijke tango’s. Uw berichten en reacties waren een geweldige inspiratiebron voor onze huis-DJ Mi Cielo, want wat een heerlijke set heeft hij voor u kunnen mixen!

Daarom besloten wij dit project verder te zetten voor de komende periode. U kan – zelfs als we er live weer kunnen zijn – op Friday’s intunen  via Twitch.tv/dekoffiefabriek.

Een kans, om mee(r) te genieten van meer mooie tango, en voor ons een kans om u een hart onder de riem te steken.

Elke Friday’s van 20:00 tot 23:55. Voor meer dans en meer moois.
From Living Room to Living Room. Like, join & react. 

Live streaming good (tango) vibes from De Koffiefabriek
On Friday’s Tango After Work
From 20:00 till 23:55
With DJ Mi Cielo

De KF FRI met MiC

De beste koffie bestaat niet. Er is wel goede koffie natuurlijk, en ook koffie die je – doorgaans – het lekkerste vindt. Maar soms heb je eens zin in een andere. Wat sterker. Een espressootje. Of met een smaakje. Caramel bijvoorbeeld. Of een Latte.

Dit is ook de filosofie die wij in De Koffiefabriek hanteren, voor elk wat wils, in alle openheid. Omdat u misschien niet elke keer diezelfde koffie wil. En niet iedereen diezelfde koffie het lekkerste vindt.

(Zie ook Malcolm Gladwell – TED Talks, on: Choice, happiness and spaghetti sauce: over hoe ‘embracing the diversity of human beings will find a sure way to true happiness!)