DE KOFFIEFABRIEK

TANGO PRACTICA

De Koffiefabriek staat voor veel dans, mooie tangomuziek, een goede vloer en een fijne sfeer. We willen heel bewust een specifieke ambiance creëren: warm, open, op dans, muziek en experiment gericht. Intens en expressief. Open voor iedereen – welk ervaringsniveau u ook heeft – die typische ‘blend’ in al zijn diversiteit aan dansers, muziek en DJ’s. Omdat we van tango houden in al zijn vormen en stijlen, en van alle muziek die dit kan dienen.

FRIDAY'S TANGO CAFE

Met de ramen open, een sociale sfeer op en omheen een geweldige dansvloer, wintertuin en toegang tot het buitenterras: zo zetten wij “een fijne tijd” en “een fijne tango” in één zin.

DJ Wouter ‘Mi Cielo’ stelt voor u een interessante mix aan 80% traditionele, hedendaagse / 20% neo en non-tango samen, waarmee u hier opnieuw in beweging kan komen op deze prachtige plek of iets nuttigen aan onze bar, met Astrid als uw gastvrouw.

JAWEL: reserveer best uw plek, of kom op tijd, want max. 40 pers kunnen er bij. Liefst via deze link of een mailtje naar aanmelden@dekoffiefabriek.be.
De Koffiefabriek kan u steunen door uw aanwezigheid, uw dans.
Financiële gulle bijdragen zijn uiteraard ook welkom — 1 drankje inbegrepen.

 
De KF FRI met MiC

De beste koffie bestaat niet. Er is wel goede koffie natuurlijk, en ook koffie die je – doorgaans – het lekkerste vindt. Maar soms heb je eens zin in een andere. Wat sterker. Een espressootje. Of met een smaakje. Caramel bijvoorbeeld. Of een Latte.

Dit is ook de filosofie die wij in De Koffiefabriek hanteren, voor elk wat wils, in alle openheid. Omdat u misschien niet elke keer diezelfde koffie wil. En niet iedereen diezelfde koffie het lekkerste vindt.

(Zie ook Malcolm Gladwell – TED Talks, on: Choice, happiness and spaghetti sauce: over hoe ‘embracing the diversity of human beings will find a sure way to true happiness!)