DE KOFFIEFABRIEK

Kolom400 FB De KF2022-01

TANGO AVONDEN

De Koffiefabriek staat voor veel dans, mooie tangomuziek, een goede vloer en een fijne sfeer. We willen heel bewust een specifieke ambiance creëren: warm, open, op dans, muziek en experiment gericht. Intens en expressief. Open voor iedereen – welk ervaringsniveau u ook heeft – die typische ‘blend’ in al zijn diversiteit aan dansers, muziek en DJ’s. Omdat we van tango houden in al zijn vormen en stijlen, en van alle muziek die dit kan dienen.

Neo Night 2022-10

SATURDAY'S NEO NIGHT
SAT 1/OCT

Deze Neo Night draagt alles van een ‘Koffie Verkeerd’, want Wouter ‘Mi Cielo’ haalt alles uit zijn nieuwigheden-kast om u met minimaal 80% neo en non-tango en max 20% traditionele, hedendaagse tango te verwennen. Steeds met nieuwe muziek, altijd ook klassiekers uit dit genre, een zorgvuldige en uitgeteste selectie die u mag verrassen en in beweging doet komen. Astrid als uw gastvrouw, staat zeker weten niet enkel achter de bar!

Schrijf je ook in voor de workshops die we (nog meer) gebruiken voor Neotango. Meer hierover op de Workshop Specials pagina.

Neotango mini-seminar om 18:30. Neo Night vanaf 21:00. Standaard bijdrage: 8 €. Combi-ticket: 35 €.

FRIDAY'S TANGO AFTER WORK
FRI 14/OCT -- 21/OCT

Met alle ramen open, een geweldige dansvloer onder uw mooiste schoenen, een heerlijk buitenterras om te verpozen, en o ja, uiteraard ook nog onze bar met vriendelijke prijzen: dit is uw go-to h(e)aven for tango!

Wouter DJ ‘Mi Cielo’ zet zijn energieke mix aan 80% traditionele / 20% neo en non-tango voor u klaar, elke 2de en 3de vrijdag van de maand. Elke keer weer opnieuw gemaakt, geblend, een unieke invulling van onze huis-barista-van-dienst.

Geschikt voor danser en genieter (ook aan de bar). Beginnende dansers welkom.
Deuren open vanaf 21:00. Vlot(ter) parkeren aan de Rijnkaai. Standaard bijdrage: € 8.

MEER NIEUWS ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief de Moka Expressvolg onze groep op Facebook, of onze InstaKoffie pagina.

De beste koffie bestaat niet. Er is wel goede koffie natuurlijk, en ook koffie die je – doorgaans – het lekkerste vindt. Maar soms heb je eens zin in een andere. Wat sterker. Een espressootje. Of met een smaakje. Caramel bijvoorbeeld. Of een Latte.

Dit is ook de filosofie die wij in De Koffiefabriek hanteren, voor elk wat wils, in alle openheid. Omdat u misschien niet elke keer diezelfde koffie wil. En niet iedereen diezelfde koffie het lekkerste vindt. (Zie ook Malcolm Gladwell – TED Talks, on: Choice, happiness and spaghetti sauce: over hoe ‘embracing the diversity of human beings will find a sure way to true happiness!)