DE KOFFIEFABRIEK

TANGO AVONDEN

De Koffiefabriek staat voor veel dans, mooie tangomuziek, een goede vloer en een fijne sfeer. We willen heel bewust een specifieke ambiance creëren: warm, open, op dans, muziek en experiment gericht. Intens en expressief. Open voor iedereen – welk ervaringsniveau u ook heeft – die typische ‘blend’ in al zijn diversiteit aan dansers, muziek en DJ’s. Omdat we van tango houden in al zijn vormen en stijlen, en van alle muziek die dit kan dienen.

FRIDAY'S TANGO AFTER WORK
FRI 10 & 17/ DEC

Met de ramen open, een sociale sfeer op en omheen een geweldige dansvloer, wintertuin en toegang tot het buitenterras: zo zetten wij “een fijne tijd” en “een fijne tango” in één zin.

DJ Wouter ‘Mi Cielo’ stelt voor u een interessante mix aan 80% traditionele, hedendaagse / 20% neo en non-tango samen, waarmee u hier opnieuw in beweging kan komen op deze prachtige plek of iets nuttigen aan onze bar, met Astrid als uw gastvrouw.

NOTEER ALVAST dat we op vrijdag 10 december LIVE muziek zullen hebben van niemand minder dan Tango de Côté: duo Gerardo Agnese (bandoneon) & Camilo Córdoba (gitaar) nemen u mee in de tangomuziek van het kleine ensemble, geïmproviseerd gespeeld op basis van gekende tango-standards. Als geen ander voeren ze dit uit voor de danser (en natuurlijk ook voor wie van de sfeer wil komen proeven).

Deuren gaan open om 21:00. LIVE sets om 22:00.
Uw bijdrage volgens glijdende schaal 6 | 8 | 10 (LIVE) euro.

 
Neo Night 2021-11

SATURDAY'S NEO NIGHT
SAT 18/dec

Dit seizoen zullen we voor het eerst een maandelijks Neotango salon neerzetten.

We kunnen het ook ‘Koffie Verkeerd’ noemen, want DJ Wouter ‘Mi Cielo’ haalt alles uit zijn nieuwigheden-kast om u met minimaal 80% neo en non-tango en max 20% traditionele, hedendaagse tango te verwennen. Steeds met nieuwe muziek, altijd ook klassiekers uit dit genre, een zorgvuldige en uitgeteste selectie die u mag verrassen en in beweging doet komen. Astrid als uw gastvrouw, staat zeker weten niet enkel achter de bar!

NIEUW! NIEUW is daarbij de maandelijkse Neotango workshop: principes & technieken die we (nog meer) gebruiken voor Neotango. Lees hierover meer op onze Workshop Specials pagina.

NOTEER OOK onze ‘Special edition’ op zaterdag 18 december voor een Neo Night mét LIVE muziek!

Workshop start om 19:30. Neo Night aansluitend vanaf 21:00. LIVE sets om 22:00. Deuren gaan open om 21:00.
Uw bijdrage: enkel WS 15 euro | combiticket met Neo Night: 20 euro | Neo Night : 6 | 8 | 10 (LIVE) euro.

 
De KF FRI met MiC

MEER NIEUWS ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief de Moka Express of volg onze groep op Facebook.

De beste koffie bestaat niet. Er is wel goede koffie natuurlijk, en ook koffie die je – doorgaans – het lekkerste vindt. Maar soms heb je eens zin in een andere. Wat sterker. Een espressootje. Of met een smaakje. Caramel bijvoorbeeld. Of een Latte.

Dit is ook de filosofie die wij in De Koffiefabriek hanteren, voor elk wat wils, in alle openheid. Omdat u misschien niet elke keer diezelfde koffie wil. En niet iedereen diezelfde koffie het lekkerste vindt.

(Zie ook Malcolm Gladwell – TED Talks, on: Choice, happiness and spaghetti sauce: over hoe ‘embracing the diversity of human beings will find a sure way to true happiness!)