DE KOFFIEFABRIEK

TANGO AVONDEN

De Koffiefabriek staat voor veel dans, mooie tangomuziek, een goede vloer en een fijne sfeer. We willen heel bewust een specifieke ambiance creëren: warm, open, op dans, muziek en experiment gericht. Intens en expressief. Open voor iedereen – welk ervaringsniveau u ook heeft – die typische ‘blend’ in al zijn diversiteit aan dansers, muziek en DJ’s. Omdat we van tango houden in al zijn vormen en stijlen, en van alle muziek die dit kan dienen.

ONZE CONDITIES

Het zijn moeilijke overwegingen, elke keer als we ze moeten nemen, elke keer als er wijzigingen in de maatregelen komen, en we nemen ze dan ook bedachtzaam en ter harte, daar kunt u vanop aan. De vraag telkens weer of we binnen de omstandigheden waarin we vertoeven op een zinvolle manier, tegelijk behoedzaam en respectvol, onze activiteiten kunnen verder zetten? Faciliteren wat u nodig heeft om dat sociale leven te blijven hebben, die beweging van lichaam en geest, die levenslust en zin die het de moeite waard maakt? Tot nog toe denken wij van wel. Onder voorwaarde dat u zorg draagt voor zichzelf en voor de groep waar u bij komt. Dit betekent CONCREET in dit kader een aantal zaken:
  1. Als je je ziek voelt, blijf dan thuis en kom een volgende keer. Ook als je twijfelt.
  2. Wie denkt een risicocontact te hebben gehad, doe minstens een zelftest. Ook als je twijfelt.
  3. Hou afstand waar kan en waar nodig. Wees hoffelijk naar ieder, met de nodige ruimte. Dit lost zoveel op.
  4. Heb respect voor ieder hier aanwezig. Je bent te gast in mijn huis, mijn salon, en ik verwacht niet anders dan dat men zich ook zo gedraagt. Zoals altijd dus.
  5. RESERVEER je plekje als je wil komen – met een bevestiging van de uitnodiging. (aanmelden@dekoffiefabriek.be, per PM, WhatsApp, sms, persoonlijk). We houden het aantal deelnemers beperkt.Last but not least:
  6. Neem een extra trui mee. 🙂 Het kan hier frisjes worden door de prima, natuurlijke ventilatie met ramen en deuren open. En dat is een goede zaak.

FRIDAY'S TANGO PRACTICA
FRI 14 & 21/JAN

In deze mooie salon kan u terecht voor een Practica: hoge ruimtes passend ingericht met kroonluchters en spiegels, hoge ramen en deuren met open toegang tot wintertuin en winterterras aan de achterzijde, een respectvolle sfeer op en omheen een kastanjehouten dansvloer en in het bijsalon een ruime social space: hier vindt u “een fijne tijd” en “een fijne tango” in één zin terug.

DJ Wouter ‘Mi Cielo’ zet zijn energieke mix aan 80% traditionele / 20% neo en non-tango voor u op, elke keer weer opnieuw gemaakt, geblend, een unieke invulling van onze huis-barista-van-dienst.

 

Practica vanaf 21:00. Vlot(ter) parkeren aan de Rijnkaai. RESERVEREN is een must, het aantal deelnemers beperkt. (Tot “2 tafels van 12”.)

Neo Night 2021-11

SATURDAY'S NEO PRACTICA

Dates to be announced

We kunnen dit Practica ook ‘Koffie Verkeerd’ noemen, want Wouter ‘Mi Cielo’ haalt alles uit zijn nieuwigheden-kast om u met minimaal 80% neo en non-tango en max 20% traditionele, hedendaagse tango te verwennen. Steeds met nieuwe muziek, altijd ook klassiekers uit dit genre, een zorgvuldige en uitgeteste selectie die u mag verrassen en in beweging doet komen. Astrid als uw gastvrouw, staat zeker weten niet enkel achter de bar!

Schrijf je ook in voor de  Neotango workshop: principes & technieken die we (nog meer) gebruiken voor Neotango. Meer hierover op de Workshop Specials pagina.

Neo Practica vanaf 21:00.
Uw bijdrage: 6 | 8 | 10 (LIVE) euro.

 
De KF FRI met MiC

MEER NIEUWS ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief de Moka Express of volg onze groep op Facebook.

De beste koffie bestaat niet. Er is wel goede koffie natuurlijk, en ook koffie die je – doorgaans – het lekkerste vindt. Maar soms heb je eens zin in een andere. Wat sterker. Een espressootje. Of met een smaakje. Caramel bijvoorbeeld. Of een Latte.

Dit is ook de filosofie die wij in De Koffiefabriek hanteren, voor elk wat wils, in alle openheid. Omdat u misschien niet elke keer diezelfde koffie wil. En niet iedereen diezelfde koffie het lekkerste vindt. (Zie ook Malcolm Gladwell – TED Talks, on: Choice, happiness and spaghetti sauce: over hoe ‘embracing the diversity of human beings will find a sure way to true happiness!)