DE KOFFIEFABRIEK

TANGO NIGHTS

De Koffiefabriek staat voor veel dans, mooie tangomuziek, een goede vloer en een gezellige bar. We willen heel bewust een specifieke ambiance creëren: warm, open, op dans, muziek en experiment gericht. Intens en expressief. Open voor iedereen – welk ervaringsniveau u ook heeft – die typische ‘blend’ in al zijn diversiteit aan dansers, muziek en DJ’s. Omdat we van tango houden in al zijn vormen en stijlen, en van alle muziek die dit kan dienen.

U kan vanaf nu elke vrijdagavond van 21:00 tot 23:55 (virtueel) good (tango) vibes van De Koffiefabriek ontvangen via ons LIVE STREAMING kanaal:

Twitch.tv/dekoffiefabriek (klik op de link)

Join us in onze community via de Facebook groep of via de nieuwsbrief de Moka Express om op de hoogte te blijven van onze initiatieven.

Heel graag tot dan!

LIVE STREAMING TANGO NIGHTS

Every Friday After Work

FROM LIVING ROOM TO LIVING ROOM

Onverwachts was het succes van onze eerste live streaming editie van Friday’s Tango After Work. U rolde de matten op, zette de meubels aan de kant, en danste uw mooist mogelijke tango’s. Uw berichten en reacties waren een geweldige inspiratiebron voor onze huis-DJ Mi Cielo, want wat een heerlijke set heeft hij voor u kunnen mixen!

Daarom besloten wij dit project verder te zetten – al komen er wat technische uitdagingen op ons af!

Voor de komende periode kan u elke vrijdag intunen op de Live Stream via Twitch.tv/dekoffiefabriek of de Facebook-groep.
Een kans, om mee(r) te genieten van meer mooie tango, en voor ons een kans om u een hart onder de riem te steken.

Elke vrijdag vanaf 21:00 tot 23:55. Voor meer dans en meer moois.
From Living Room to Living Room. Like, join & react live. 

Live streaming good (tango) vibes from De Koffiefabriek
Every Friday After Work
From 21:00 till 23:55
With DJ Mi Cielo

BasisWeb De KF

De beste koffie bestaat niet. Er is wel goede koffie natuurlijk, en ook koffie die je – doorgaans – het lekkerste vindt. Maar soms heb je eens zin in een andere. Wat sterker. Een espressootje. Of met een smaakje. Caramel bijvoorbeeld. Of een Latte.

Dit is ook de filosofie die wij in De Koffiefabriek hanteren, voor elk wat wils, in alle openheid. Omdat u misschien niet elke keer diezelfde koffie wil. En niet iedereen diezelfde koffie het lekkerste vindt.

(Zie ook Malcolm Gladwell – TED Talks, on: Choice, happiness and spaghetti sauce: over hoe ‘embracing the diversity of human beings will find a sure way to true happiness!)