DE KOFFIEFABRIEK

BasisWeb De KF

De beste koffie bestaat niet. Er is wel goede koffie natuurlijk, en ook koffie die je – doorgaans – het lekkerste vindt. Maar soms heb je eens zin in een andere. Wat sterker. Een espressootje. Of met een smaakje. Caramel bijvoorbeeld. Of een Latte.

Dit is ook de filosofie die wij in De Koffiefabriek hanteren, voor elk wat wils, in alle openheid. Omdat u misschien niet elke keer diezelfde koffie wil. En niet iedereen diezelfde koffie het lekkerste vindt.

(Zie ook Malcolm Gladwell – TED Talks, on: Choice, happiness and spaghetti sauce: over hoe ‘embracing the diversity of human beings will find a sure way to true happiness!)

TANGO NIGHTS

De Koffiefabriek staat voor veel dans, mooie tangomuziek, een goede vloer en een gezellige bar. We willen heel bewust een specifieke ambiance creëren: warm, open, op dans, muziek en experiment gericht. Intens en expressief. Open voor iedereen – welk ervaringsniveau u ook heeft – die typische ‘blend’ in al zijn diversiteit aan dansers, muziek en DJ’s. Omdat we van tango houden in al zijn vormen en stijlen, en van alle muziek die dit kan dienen.

Je kan in de salons van De Koffiefabriek terecht om – onder de kroonluchters – te genieten van een fijne tijd en een fijne tango op:

  • de 2de vrijdag van de maand voor de Friday’s Tango AfterWork
  • elke 3de zaterdag voor Saturday’s Tango NightOut
  • en elke maand een Special

Elke maand komen er muzikanten uit binnen- of buitenland langs, die u met plezier laten genieten van hun live gespeelde (tango)muziek.

U bent welkom vanaf 21:00. Concerten starten om 20:00. Uw bijdrage: 6-8-10 euro. 

Meer data? Neem een kijkje in onze  Agenda.
Blijf je graag op de hoogte van ons activiteiten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief (de) Moka Express.
Meer info over parkeren en bereikbaarheid? Ga naar Slim naar De Koffiefabriek-be.

Jonas Meersmans & Joeri Wens in Concert | Friday's Tango AfterWork

Jonas Meersmans, vingerplukkend gitaarvirtuoos, brengt eigen, eigenzinnige composities, dynamisch en verhalend. In 2017 werd hij bejubeld op Radio Klara met zijn veelbelovend solodebuut “Busmalis”. Jonas heeft ondertussen 7 prachtige platen gecreëerd en schreef muziek voor de bekroonde kortfilm “Broeders” van Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Joeri Wens, gepassioneerd percussionist, volgde 14 jaar les bij grootmeester Madjid Khaladj op Tombak (Iraanse percussie) en ontwikkelde een indrukwekkende techniek en een bijna-oneindig klankenpallet. Joeri speelt met The Ima of Blathi, Dame Jeanne en voor Theater De Spiegel, vorig jaar vierde hij zijn 20-jarig jubileum met de plaat Samshuwi.

Dit wordt wonderschoon.
En heel bijzonder.
En helemaal voor u.

Aanmelden voor het concert via: aanmelden@dekoffiefabriek.be
Reserveer uw plekje! (Wij zetten een stoel voor u klaar.)
Aansluitend milonga (Friday’s Tango AfterWork) met DJ Mi Cielo en een korte live set van Jonas & Joeri.

Concert: 10 euro | Concert + Milonga: 10 euro | Milonga: 8 euro
Heel graag tot dan!