Privéles

WomenOnlyMenOnlyZonder

Wil je graag Argentijnse tango leren dansen, maar kan/wil je dit niet via een groepsles doen? Wil je met een aantal paren samen tango leren dansen of een tangoworkshop met een bepaald thema krijgen? Wil je graag aan je persoonlijke dansstijl werken, ingesleten patronen herbekijken of je danshouding verbeteren?

Contacteer dan Astrid Maria voor een tangoles ‘op vraag’ via astridmaria@tangoalegre.be.

Privéles

Een privéles is bedoeld voor max. 1 paar of voor 1 persoon (leiden of volgen). Het basistarief hiervoor is €60 voor 1 uur. Je kan één enkele privéles nemen, een reeksje, of privéles op regelmatige basis. Het tarief vanaf 3 lessen is €150 en voor een reeks lessen overeen te komen.

De les kan zowel overdag als ’s avonds doorgaan, in de salons van De Koffiefabriek.

Zowel voor absolute beginners als voor ervaren dansers.

Choreografie

Als je een unieke, op maat gemaakte tango wil leren om de gasten op je feest mee te verrassen, contacteer dan Astrid Maria om je hierbij te helpen. Naargelang van wat je in gedachten hebt, bepalen we het aantal lessen of werksessies samen en een gepast tarief.

De les kan zowel overdag als ’s avonds doorgaan, bij voorkeur in de salons van De Koffiefabriek.

Zowel voor absolute beginners als voor ervaren dansers. Als openingsdans bij een huwelijk, jubilee, of een andere feestelijke gelegenheid..

Privéworkshop

Een privéworkshop is bedoeld voor meerdere paren. Het basistarief hiervoor is € 60 voor 1 uur en vanaf 4 paren € 10 per persoon per uur. Je kan een enkele privéworkshop van 1 uur of meerdere uren boeken, maar ook een reeksje bijvoorbeeld.

De locatie en het moment zijn af te spreken: het kan zowel overdag als ’s avonds doorgaan, bij jou thuis of op een locatie in Antwerpen.

Zowel voor absolute beginners als voor ervaren dansers.

Contacteer Astrid Maria voor meer informatie of een thema vast te leggen.