Over de locatie

De naam ‘De Koffiefabriek’ is er gekomen naar aanleiding van de eerste tangoplek die zich situeerde op de site van een koffiefabriek nabij de IJzerlaan in Antwerpen.
Het was een antikraak plek waar we veel aan hebben opgebouwd, veel plezier hebben beleefd en ook veel uitdagingen zijn aangegaan, om hem na 1,5 jaar weer op te leveren. (Tja, zo gaat dat..)

De volgende Koffiefabriek hebben we 4 jaar kunnen onderbrengen in een pand in neo-Lodewijk XVI-stijl, daterend uit 1907, in de Minderbroedersrui. Dit pand wordt momenteel gerenoveerd voor wooneenheden.

De huidige Koffiefabriek huist tegenwoordig opnieuw in een pand in neo-Lodewijk XVI-stijl, opnieuw in de Minderbroedersrui, dit keer in de salons op het eerste verdiep, onder de kroonluchters. Daar vindt u een verborgen pareltje in historisch centrum Antwerpen, mét een sfeer en ambiance ondertussen typisch voor “De Koffiefabriek” (alhoewel nog steeds zonder koffiebonen). 

WAAR TE VINDEN?

De Koffiefabriek
Minderbroedersrui 49, 2000 Antwerpen

Buurt: historisch centrum 

Onze “living room” activiteiten gaan door in ‘het salon’ (1ste verdieping). 

We zien u daar graag terug,
en houden ervan om ‘een fijne tijd’ en ‘een fijne tango’ in één zin te zetten!

Ga naar slim naar de koffiefabriek om meer te lezen over bereikbaarheid en parkeren.

DE KOFFIEFABRIEK ONDER DE HUIDIGE MAATREGELEN

In deze privé ‘living room’ setting ontvangen we maximum 49 personen. De hoge ramen, deuren en  de wintertuin zullen geopend blijven, zodat de ruimte steeds verlucht is. Hou er rekening mee dat het hier in de winter wat frisser kan zijn. Voor de lessen maken we plaats voor 8 paren maximum.

Verder vertrouwen wij erop dat u  thuis blijft indien u (licht) ziek bent. Daarnaast vertrouwen wij  u de verantwoordelijkheid toe om, in overleg met uw danspartner(s), uw gedrag aan te passen aan de huidige maatregelen. Wij menen dat ieder dit voor zichzelf kan uitmaken.

Reserveren kan, door dit formulier in te vullen, of mail ons op aanmelden@dekoffiefabriek.be.

Graag tot dan!