Optreden

AstridBennieVoorstelling

Naast tangoles geven zijn wij ook gespecialiseerd in performing, voor klein of groot publiek, met of zonder livemuziek. Dat kan in combinatie met een initiatieles of met een (teambuilding) workshop.

Geïnteresseerd? Contacteer Astrid Maria via info@tangoalegre.be voor meer informatie, mogelijkheden, prijskaartje, voorwaarden, enz.

Optreden Argentijnse tango

Op zoek naar een optreden Argentijnse tango? Een tango-dansdemonstratie voor een feest? Als thema voor een sfeervol evenement? Als onderdeel van een artistiek project? Wij zetten dit met verve voor u neer.

Ook als u er livemuziek bij wil, hebben we daarvoor de nodige contacten.

Initiatie Argentijnse tango

Je wil een groep mensen verrassen met een activiteit of actieve workshop? Met het accent op speelsheid, op teambuilding of samenwerking? Laat hen kennis maken met de Argentijnse tango!

Een initiatie duurt doorgaans een uur en wordt afgesloten met een korte demo.

Workshop Leiden-Volgen

Op uw vraag kan Tango Alegre een workshop ‘Leiden en volgen’ verzorgen waarbij het accent niet ligt op het dansen van de tango, maar wel op aspecten als leiden-volgen, samenwerking, improvisatie, heldere richting, enz. Dit type workshop wordt opgebouwd vanuit een theoretisch kader waarbij de technieken uit de Argentijnse tango worden ingezet om bovenstaande aspecten concreet voelbaar te maken.

We kunnen de workshop uitwerken voor een specifieke doelgroep, of sector waarin men werkzaam is.

Neem zeker eens een kijkje bij ABOUT US om de achtergrond van de lesgevers te leren kennen.

AstridClose800.jpg