TANGOVAKANTIE IN SLOWAKIJE

13 t/m 20 juli. Een schilderachtig stadje tussen de heuvels van Slowakije, Kremnica genaamd. Een prachtige natuur om te verkennen omheen, nog geen 3 uur rijden naar de grote steden in de buurlanden. Alle ingrediënten om een heerlijke vakantie te beleven: natuur, cultuur, en natuurlijk .. tango!

Naast tangoles voorzien we voldoende tijd tussendoor om de omgeving te verkennen, een uitstap te doen (al of niet in groep), en zoeken we contact met plaatselijke initiatieven (vb. een muziekstage aldaar).

Astrid Maria Cerpentier en Andrej Zachar geven de tango danslessen van deze tangovakantie met veel aandacht voor beweging, expressie, muzikaliteit en dialoog. 
Meer weten over hen? Klik op wie is wie voor hun visie op tango.

Programma

10:00 – 10:45 :

Warming up for Tango: on Movement and Musicality

1:00 – 12:00 :

Tango Class 1

Lunch

18:00 – 19:15 :

Tango Class 2

Dinner

21:00 – … :

Tango Salon

In de namiddag is er ruimte om een privéles te boeken met Astrid of Andrej.

Een woordje uitleg

Tangodialoog zonder woorden, dat is waar Astrid & Andrej samen sterk in zijn. Verstilde momenten boordevol suspense wisselen af met onverwachte ontknopingen. Als tango een passionele dans is, dan is er dat zeker aan te zien! Als tango speels kan zijn, dan brengen zij dat spel met verve. En altijd die onderliggende muzikale laag.

Met allerhande methodieken worden de tangolessen gegevenbewegingsoefeningen, spelmateriaal, basisfiguren en -principes uit de tango, metaforen en muziek. “Nieuwe” passen getoond, onderzocht en ervaren, in geuren en kleuren, met toelichting of “programmering”, zodat u het nieuw geleerde gemakkelijk en vlot in praktijk kan brengen.

Er zijn twee tangolessen per dag voorzien, met telkens een warming-up en een weer terug naar ‘Movement and Musicality’. Elke avond een tango salon, met een gevarieerde mix aan muziek voor u, ook open voor bezoekers of dansers uit de regio.


Een vakantieweek inclusief lessen, lunch en diner, materiaal én verblijf op basis van een unit voor 3-4 personen, komt op € 530 pp. Meld je aan voor 1 mei en ontvang een korting van € 50 pp. Wie kampeert, ontvangt een korting van € 60 pp.

Praktisch

Periode:
Van zaterdag 13 juli t/m zaterdag 20 juli. Als je wil, kun je nog wat langer in de streek verblijven, en vermeld je dit best op het aanmeldingsformulier.

We houden in onze planning van de lessen graag rekening met jouw aankomst: duid dit zeker aan. De tangolessen starten we vanaf zondag.

Op woensdag lassen we een vrije dag in. Wij schikken of herschikken de lessen voor de groep om eventuele uitstappen mogelijk te maken.

Waar we naartoe gaan:
Meer info
 over de plek, hoe er te geraken, en ook wat foto’s over de omgeving, vind je op deze pagina.


Voor wie: 
Deze lessen richten zich op dansers die graag de tango willen combineren met een vakantie op een avontuurlijke plek. Van Small to Medium tot More Advanced. (Wij passen de tangolessen aan.)
Bedoeld voor paren: meld je bij voorkeur aan met een danspartner.


Aanmelden is uiteraard noodzakelijk. We hebben plaats voor max. 18 dansers. Stuur daarom nu een mailtje naar vakanties@tangoalegre.been liefst voor 1 mei ivm. de vroegboekkorting. Wij sturen je dan een aanmeldingsformulier toe.

Heel graag tot dan!

naar de Tangovakantieplek in Slowakije

naar Tangovakantie Frankrijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *