SPIRALS, CIRCLES, OUR NATURAL FORM

Data
Het eerstvolgende Weekend Special Feldenkrais
gaat door op zaterdag 13 april

Dit principe van de spiralen komt terug in ons dagelijkse lopen, reiken, draaien, omkijken, en zie je terug in elke sport en in elk fysiek werk. De omarming als een verstrengeling (zonder verstrikking) zoals Picasso het schilderde.

Feldenkrais laat je dat natuur-principe concreet en van binnenuit ervaren. Het fysieke herkennen geeft je (de) zin om het uit te proberen, te spelen.

Ook binnen de tango vormen de spiraal en de cirkel een leidend principe. Het maakt de ervaring van de dans lichter, creëert lengte en tegelijk aarding. Op die manier komen we ook daarin tot onze natuurlijke vorm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *