WORKSHOP SPECIALS

THE NEOTANGO PROJECT

Voorafgaand aan het Neotango salon op zaterdag, verzorgen we een workshop Neotango principles & techniques. Astrid Maria Cerpentier reikt (samen met een danspartner) principes en bewegingstechnieken aan die vaak of misschien méér nog voor neotango worden gebruikt. Iedere keer weer hands-on bruikbaar materiaal op een speelse manier gebracht: de ideale opwarmer voor het Neotango Practica!

Neotango mini-seminarie
Fri-Sat 17-18/JUN -- Bennie Bartels & Astrid Maria Cerpentier

Eén van de belangrijke elementen waarin tango verschilt van andere koppeldans, is zonder twijfel de “story” in deze dans: dat wat maakt dat tango interessant blijft om naar te kijken, te ervaren, te exploreren, zoals film. Suspense, ritme, plottwist, sfeer, en vele andere ingrediënten kunnen we inzetten in een open en levend verhaal, met telkens weer een andere weg, een andere compagnon om daar te geraken. Geen hermetische passen, maar bewegingen waar een mens blij van wordt.

Deze workshops hebben als doel om juist dát mee te geven: techniek en mogelijkheden om fysiek meer “story” in de de dans te brengen, te genieten van spanning en suspense die je kan creëren, ook via bewegingen. Om op deze manier een meer speelse, eigentijdse, expressieve tango in connectie te vinden.

Workshop op vrijdag om 19:30 – WS €15 – combi-ticket met Friday € 25
Neotango mini-seminarie van 16:00-19:00 – € 30
RESERVEER je plekje via neotango@tangoalegre.be
Heel graag tot dan!

DE LESGEVERS

In de lessen staan Astrid Maria Cerpentier & danspartner garant voor ‘Speels, intens en expressief’. Speels in bewegingstechniek, intens in connectie en expressief in de tango als dans.

Want voor ons is tango meer dan een dans, en wij benaderen dat ook zo, op een heel unieke, open en krachtige wijze. Altijd in dialoog, altijd op onderzoek.

Klik op ABOUT US om meer over de achtergrond van de lesgevers van Tango Alegre te lezen.

AANMELDEN

Aanmelden is noodzakelijk. Mail daarom naar neotango@tangoalegre.be, met vermelding van je naam, telefoonnummer, en danspartner. 

Past deze datum je niet, en wil je wel graag op de hoogte blijven van ons activiteiten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief (de) Moka Express om meer en sneller nieuws te ontvangen.

VOOR WIE:

De Neotango workshops zijn all levels workshops, dus voor ieder die met tango gestart is, Small to Medium tot Very Advanced, en geïnteresseerd is in de technieken & principes van deze vorm.

De Neotango workshops zijn bedoeld voor (dans)paren.

We horen graag over jouw ervaring met onze workshops, wij zijn geïnteresseerd in jouw mening.
Laat hier je waardering achter.