Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Weekend Special
Tango

closing
DeKoffiefabriek
zat/zon
20-21 jan

[ lees meer ]

Tangovakanties Frankrijk
Zweden
de data
zijn gekend

[ lees meer ]

Tango Nights
Saturday &
Sunday
Last one at
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Weekend Special Tango

En dan is het er toch ineens, geheel onverwacht: de sluiting van De Koffiefabriek. Een periode van 4 jaar tango in een geweldig pand in het historisch centrum van Antwerpen komt in het weekend van 20-21 januari ten einde.

En hoe zouden we dat beter kunnen doen dan juist met datgene waar we goed in zijn, en waar we zoveel van houden. Met workshops, lessen for all levels, dansavonden en practica voor iedereen, waar iedereen zijn plek in kan vinden.

I want to read this page in English

So, join us, for this last event. Over speelse, en toch integere tango. Intens en expressief. Met workshops, Feldenkrais sessies, met aansluitend Saturday's Tango Night Out en een Sunday's Farewell.
Zaterdag/zondag 20-21 januari tussen 12:00 en 18:00.

Over speels, intens en expressief

We zijn ons er helemaal van bewust. We doen het niet zoals vele anderen. We hebben onze eigen, unieke manier om het te benaderen. En daar(om) houden we (er)van. Zoals we ook - totaal en volledig - van tango houden.

In dit weekend nemen we je - voor de voorlopig laatste keer - mee op deze weg, om jouw tango te verdiepen, te onderzoeken, te voelen en te proeven. Speels, en toch integer. Intens en expressief. Want we houden ervan om 'een fijne tango' en 'een fijne tijd' in dezelfde zin te zetten.

Op de Coachingskalender 1 januari 2018 staat: 'Je hebt niets aan de zon als je je luiken dichthoudt.' Gooi ze open, laat de zon binnen, de nieuwe energie en inspiratie, voel de warmte, en zie de open ruimte vol mogelijkheden..

Feldenkrais voor tango

Deze workshops, gegeven vooraf aan de tangolessen, vormen een waardevolle ondersteuning, niet enkel voor tango, maar voor elke vorm van beweging en dans!

Het thema van de Feldenkrais sessie:
Bewegingsessenties en intenties voor een tango van binnenuit

Samen staan Astrid Maria Cerpentier & Bennie Bartels garant voor 'Speels, intens en expressief'. Schrijf je in op de Nieuwsbrief om te vernemen waar ze nog meer samen les geven, of volg de Weekend Specials via Facebook!

Programma

Zaterdag 20 januari
12:00 - 13:00 Feldenkrais voor Tango
13:30 - 15:00 Workshop Tango deel 1
16:30 - 18:00 Workshop Tango deel 2
21:00 - 02:00 Saturday's Tango Night Out

Zondag 21 januari 
12:00 - 13:00 Feldenkrais voor Tango
13:30 - 15:30 Workshop Tango
15:30 - 20:00 Sunday's Farewell


Locatie: 'de feestzaal' van De Koffiefabriek
Minderbroedersrui 11
2000 Antwerpen

Info over de plek, openbaar vervoer en parkeren vind je hier.

Praktisch

Workshops op zaterdag: € 40/35 pp.
Workshop op zondag: € 25/20 pp.
Korting voor zaterdag + zondag: € 5 pp.
1 Feldenkrais sessie: € 10 pp. Deze sessie kun je apart van de tangolessen én individueel opnemen. Meer info: klik hier.

Voor wie:
Small to Medium tot More Advanced. Omdat we steeds weer verdieping zoeken in de manier van bewegen. En voor wie echt de diepte in wil gaan.
Bedoeld voor paren: meld je bij voorkeur aan met een partner.

Aanmelden is noodzakelijk. Stuur dus een mailtje voor de Weekend Special Tango naar intensief@tangoalegre.be, met vermelding van je naam, telefoonnummer.

Heel graag tot dan!