Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Compact Cursus
Tango voor Beginners
start & proefles
woe 19 sept

[ lees meer ]

Medium (Advanced)
start op
woe 19 sept

[ lees meer ]

Tango through
Choreography
voor Advanced
start
zon 30 sept

[ lees meer ]

Weekend Special
Neotango
met Neolonga
6-7 okt

[ lees meer ]

Yess!! Found
a new place
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Optreden Argentijnse tango

Op zoek naar een optreden Argentijnse tango? Een tango-demonstratie voor een bedrijfsfeest? Als thema voor een sfeervol evenement? Met of zonder live muziek?
Dat kan!

Contacteer Astrid Maria via info@tangoalegre.be voor meer informatie, mogelijkheden, prijskaartje, voorwaarden, enz.

 

Initiatie Argentijnse tango

Je wil je medewerkers verrassen met de mogelijkheid om deel te nemen aan een actieve workshop? Met het accent op teambuilding of samenwerking? Laat hen kennis maken met Argentijnse tango! Een initiatie Argentijnse tango duurt doorgaans een uur en wordt afgesloten met een korte demo.

Contacteer Astrid Maria via info@tangoalegre.be voor meer informatie, mogelijkheden, prijskaartje, voorwaarden, enz.

 

Workshop Leiden en volgen

Op uw vraag kan Tango Alegre een workshop 'Leiden en volgen' verzorgen waarbij het accent niet zozeer op het aanleren van de Argentijnse tango komt te liggen, dan wel op het aspect 'leiden en volgen'. Dit type workshop wordt opgebouwd vanuit een theoretisch kader waarbij de technieken die noodzakelijk zijn bij een Argentijnse tango als ondersteuning worden gebruikt om het concept 'leiden en volgen' aan te brengen.

We kunnen deze workshop uitwerken voor een specifieke doelgroep, naargelang het beoogd publiek en de sector waarin men werkzaam is.

Geïnteresseerd? Contacteer Astrid Maria dan via info@tangoalegre.be voor meer informatie, mogelijkheden, prijskaartje, voorwaarden, enz. en neem ook eens een kijkje bij organisatie om de achtergrond van de lesgevers te leren kennen.