Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Proefles
Tango voor Beginners
12+19 april

[ lees meer ]

Tango &
vakantie

Frankrijk
of Zweden
Boek nu!

[ lees meer ]

Bennie&Astrid
Weekend Special
zat 29 april
zat 17 juni

[ lees meer ]

Feldenkrais
Weekend Special
zat 13 mei

[ lees meer ]

Meld je aan
voor 6 lessen
april/mei

[ lees meer ]

Tuesday's
practicum
Saturday's

Koffie Verkeerd

[ lees meer ]

Over de plek

De lessen van Tango Alegre gaan door op een plek die we 'De Koffiefabriek' hebben genoemd, naar aanleiding van de eerste plek die we hadden.

De huidige 'De Koffiefabriek' huist tegenwoordig in een pand in neo-Lodewijk XVI-stijl, daterend uit 1907. In de laatste periode voordat wij er onze intrek in namen, werd het als Ontspanningsruimten van het Personeel Financiën (de Belastingen dus) gebruikt. Bordjes en aanduidingen in het gebouw getuigen (op soms ludieke wijze) hier nog van.

Het gebouw loopt erg diep door en wij hebben dan ook een rode loper voor u uitgerold door de statige vertrekken waar u doorheen moet.

Locatie: De Koffiefabriek
Minderbroedersrui 11
2000 Antwerpen

In de 'feestzaal' op het gelijkvloers

Bereikbaarheid

De Koffiefabriek is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 7 stopt quasi voor de deur, tram 10 en 11 vlakbij (hoek Wolstraat) en ook tram 2, 3, 4, 5, 8, 9 en 15 komen dicht in de buurt (Meir). Stad Antwerpen heeft bovendien een Velo-stand schuin tegenover de deur.

Sinds de werken aan het Eilandje voor de Noorderlijn, is het kruispunt van de Sint-Paulusstraat (= verlengde Minderbroedersrui) en de Scheldekaaien afgesloten. U kan De Koffiefabriek wel gemakkelijk bereiken via de Paardenmarkt --> Keizerstraat of via Leopoldstraat --> Sint-Katelijnevest.

Parkeren kan nog steeds aan de Scheldekaaien, de Brouwersvliet of in de buurt. Vanaf de gratis parkeerplaats ter hoogte van de Sint-Michielskaai, is het 10-15 minuten stappen naar de Minderbroedersrui.

Op de hoogte blijven van de werken, kan via deze site.