Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

More Advanced
workshop
do 6 juni

[ lees meer ]

Tangovakantie
Kremnica
SLOWAKIJE
13-20 juli

[ lees meer ]

Tango & Feldenkrais
in kasteel in
FRANKRIJK
3-10 augustus

[ lees meer ]

Friday's Tango
AfterWork
every
2nd & 4th
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Over de plek

De lessen van Tango Alegre gaan door op een plek die we 'De Koffiefabriek' hebben genoemd, naar aanleiding van de eerste plek die we hadden.

De Nieuwe Koffiefabriek huist tegenwoordig in een pand in neo-Lodewijk XVI-stijl, in de salons op het eerste verdiep, onder de kroonluchters. Daar vindt u een tango-waardige plek terug, een verborgen pareltje in historisch centrum Antwerpen, mét een sfeer en ambiance zo typisch voor "De Koffiefabriek".

Omdat we 'een fijne tijd' en 'een fijne tango' in één zin willen zetten.

Locatie: de salons van De Nieuwe Koffiefabriek
Minderbroedersrui 49
2000 Antwerpen

Info over de plek, openbaar vervoer en parkeren vind je hier.

Bereikbaarheid

De Koffiefabriek is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 7 stopt voor de deur, tram 10 en 11 (en nu ook 12) vlakbij (hoek Wolstraat) en ook tram 2, 3, 4, 5, 8, 9 en 15 komen dicht in de buurt (Meir). Stad Antwerpen heeft bovendien een Velo-stand schuin tegenover de deur.

Parkeren kan nog steeds aan de Scheldekaaien, de Brouwersvliet of in de buurt. Vanaf de gratis parkeerplaats ter hoogte van de Sint-Michielskaai, is het 10-15 minuten stappen naar de Minderbroedersrui. Buiten de Lage-Emissiezone blijven? Parkeer je wagen aan de Sloepenweg (ter hoogte Kattendijk) en neem vanaf het MAS tram 7 tot aan de deur!

Accurate informatie over hoe Antwerpen te bereiken, vind je via deze slimnaardekoffiefabriek.php.