Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Tango & Feldenkrais
Frankrijk
14-21 jul

[ lees meer ]

Tangovakantie
Zweden
28 jul-4 aug

[ lees meer ]

Looking for
a new place
DeKoffiefabriek

[ lees meer ]

Over de plek

De lessen van Tango Alegre gaan door op een plek die we 'De Koffiefabriek' hebben genoemd, naar aanleiding van de eerste plek die we hadden.

De huidige 'De Koffiefabriek' huist tegenwoordig in een pand in neo-Lodewijk XVI-stijl, daterend uit 1907. In de laatste periode voordat wij er onze intrek in namen, werd het als Ontspanningsruimten van het Personeel Financiën (de Belastingen dus) gebruikt. Bordjes en aanduidingen in het gebouw getuigen (op soms ludieke wijze) hier nog van.

Het gebouw loopt erg diep door en wij hebben dan ook een rode loper voor u uitgerold door de statige vertrekken waar u doorheen moet.

Locatie: De Koffiefabriek
Minderbroedersrui 11
2000 Antwerpen

In de 'feestzaal' op het gelijkvloers

Bereikbaarheid

De Koffiefabriek is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 7 stopt quasi voor de deur, tram 10 en 11 (en nu ook 12) vlakbij (hoek Wolstraat) en ook tram 2, 3, 4, 5, 8, 9 en 15 komen dicht in de buurt (Meir). Stad Antwerpen heeft bovendien een Velo-stand schuin tegenover de deur.

Parkeren kan nog steeds aan de Scheldekaaien, de Brouwersvliet of in de buurt. Vanaf de gratis parkeerplaats ter hoogte van de Sint-Michielskaai, is het 10-15 minuten stappen naar de Minderbroedersrui. Buiten de Lage-Emissiezone blijven? Parkeer je wagen aan de Sloepenweg (ter hoogte Kattendijk) en neem vanaf het MAS tram 7 tot aan de deur!

Accurate informatie over hoe Antwerpen te bereiken, vind je via deze slimnaardekoffiefabriek.php.