Schrijf je in op de Nieuwsbrief!

Proeflessen
beginners
niet-beginners
29 aug
13 sept

[ lees meer ]

Compact Cursus
Tango voor Beginners
woe + zon
13 sept

[ lees meer ]

Start lessen
SmalltoMedium
MediumAdvanced Very Advanced
19-20 sept

[ lees meer ]

Nieuw
programma van
De Koffiefabriek

[ lees meer ]

Weekend Specials: Feldenkrais

Op regelmatige basis organiseert Tango Alegre Weekend Specials: Feldenkrais, een intensieve lesdag waarop we met behulp van de Feldenkrais methode in ons lichaam duiken. Deze workshops vormen een waardevolle ondersteuning, niet enkel voor tango, maar voor elke vorm van beweging en dans!

Waarom Weekend Specials: Feldenkrais bij Tango Alegre?
M.b.v. de Feldenkrais methode leer je - vanuit opties en mogelijkheden - je lichaam én je geest meer ruimte geven, zodat je je volle potentieel en kracht kan ontplooien. En wie wil dat nu niet beleven?

Data
De eerstvolgende Weekend Specials: Feldenkrais gaan door op
zaterdag 28 oktober en zaterdag 16 december

Het thema
wordt later nog aangekondigd.

De Weekend Specials: Feldenkrais zijn trouwens niet alleen bedoeld voor tangodansers, wel voor ieder die met dans bezig is, en sterk aan te raden voor lopers, trainers, sporters, yoga en pilates docenten, enz. De thema's zijn toepasbaar in elke beweging waar het zijn specifieke vorm krijgt.

Tijdens de Weekend Special: Feldenkrais verzorgt Bennie Bartels de sessies. Meer informatie over Bennie, de Feldenkrais Methode, workshops en weekends, enz. vind je via zijn website www.farewelltotango.nl


Praktisch

Wie een matje heeft (bvb. voor yoga), mag dit zeker meebrengen. Graag ook een grote handdoek (om op te liggen), warmere kledij en warme sokken.

Programma
Zaterdag
12:30 - 13:00 inloop met thee en koffie
13:00 - 15:00 (F1)
16:00 - 17:30 (F2)

 

Locatie: De Koffiefabriek
Minderbroedersrui 11
2000 Antwerpen

Een plannetje vind je hier.


Financiële bijdrage: € 45/40 p.p. voor de sessies F1+F2. Gelieve deze bijdragen cash af te rekenen bij aankomst.

Eten en drinken: wil je een hapje eten tussen de twee sessies? Er zijn heel wat cafeetjes en restaurantjes in de buurt! Thee, koffie en water zijn bij de sessies inbegrepen.

Aanmelden voor deze Weekend Special is aanbevolen.
Stuur een mail naar feldenkrais@tangoalegre.be, met vermelding van je naam, telefoonnummer + de datum van de weekend special die je wil volgen.

 

Heel graag tot dan!